Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 41 to 46 of 46

Thread: SSI problems?

  1. #41
    Join Date
    May 2007
    Location
    Maryland
    Posts
    1,904

    Default

    Any new SSI problems? I just finished a survey about being a business owner. I know I answered all correctly and thoughtfully, was thanked and then it went to the page "although you did not qualify" but it did say one last question and thank you for completing you will be rewarded ....
    Thanks bs4free!
    Sunshine Rewards

  2. #42
    Join Date
    May 2007
    Location
    georgia
    Posts
    6,200

    Default

    is ssi not crediting immediately anymore? i finished 1 a couple of minutes ago and it did not credit yet. has something changed and is it back to crediting on the hour? any info someone could give me would be greatly appreciated. was able to get another ssi this morning, totally completed it and it credited right away. don't understand why the 1st 1 i took did not credit but was really happy that the 2nd one did.
    Last edited by marcymajor; 04-20-2012 at 02:58 AM. Reason: update
    [IMG].gif[/IMG] i got my penguin from coastalgirl

  3. #43
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    4,203

    Default

    Quote Originally Posted by marcymajor View Post
    is ssi not crediting immediately anymore? i finished 1 a couple of minutes ago and it did not credit yet. has something changed and is it back to crediting on the hour? any info someone could give me would be greatly appreciated. was able to get another ssi this morning, totally completed it and it credited right away. don't understand why the 1st 1 i took did not credit but was really happy that the 2nd one did.
    Mine credited right away this morning. I have noticed in the past that SSI would sometimes credit on the 2nd hour but not since the change to immediate credit.

  4. #44
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    NE Ohio
    Posts
    599

    Default

    Got the page with the flags at the top saying I would not be getting credit.
    Cleared cookie, answered thoughtfully, etc
    ShanPooh

    Sunshine Rewards Member #6059

  5. #45
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    2,790

    Default

    I have a weird, ongoing SSI issue and it's driving me nuts. I can complete a survey, get to where the star page is loading, and it never loads. If I end up refreshing, I get the flag page. Is anyone else having this issue and losing a lot of credits? It seems like I have at least two problem surveys a week right now, usually one DS and an SSI. The DS issue seems to be limitted to surveys that don't route back to the congrats page, but no clue on why I can't get SSI's star page to load.
    "Tomorrow I start with a clean blanket."

    Sunshine Rewards







  6. #46
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    4,203

    Default

    Quote Originally Posted by mmm611 View Post
    I have a weird, ongoing SSI issue and it's driving me nuts. I can complete a survey, get to where the star page is loading, and it never loads. If I end up refreshing, I get the flag page. Is anyone else having this issue and losing a lot of credits? It seems like I have at least two problem surveys a week right now, usually one DS and an SSI. The DS issue seems to be limitted to surveys that don't route back to the congrats page, but no clue on why I can't get SSI's star page to load.
    Have you tried using a different browser? Just a suggestion. FF works so much better for me than IE.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •