Results 1 to 6 of 6

Thread: AMP and MTC

  1. #1
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Johnstown Pa
    Posts
    1,740

    Default AMP and MTC

    I have not been able to get into these 2 I think all month, I keep getting No translation for ThankYouHeadStatus1, what does that mean? I sure hope we are not losing 2 more surveys, we are down to only a couple now, red lights all month. Trish do you know anything about this?

    Jtowner
    Jtowner

  2. #2
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    4,065

    Default

    Quote Originally Posted by jtowner View Post
    I have not been able to get into these 2 I think all month, I keep getting No translation for ThankYouHeadStatus1, what does that mean? I sure hope we are not losing 2 more surveys, we are down to only a couple now, red lights all month. Trish do you know anything about this?

    Jtowner
    I do not even try anymore. until this year I estimate I got them maybe 25-30% per month. since the first of the year I rarely get them; try one, spend 10-15 minutes get kicked out, asked if I want to try another survey, click yes, get no more surveys; happens over and over. I have zero this month, I may have tried once.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    36,635

    Default

    I just tried one of the regular MTC ones and it went through okay. I didn't complete it the whole way to the end but I got qualified. Maybe it is a caching issue??

    As for other surveys...

    we do have a couple in testing that we can add as new daily opportunities if people like them. They are currently under the Offers:

    --ZenSurveys
    --Survey Consensus Router

    The only thing I am not sure about these two is if they use surveys from other companies or their own surveys. If they are from other companies we already work with directly, you will get paid less than if you take them through the direct ones.

    I also met with a couple of new companies in New York this week so we may begin testing those soon.

  4. #4
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Johnstown Pa
    Posts
    1,740

    Default

    Quote Originally Posted by SunshineGirl View Post
    I just tried one of the regular MTC ones and it went through okay. I didn't complete it the whole way to the end but I got qualified. Maybe it is a caching issue??

    As for other surveys...

    we do have a couple in testing that we can add as new daily opportunities if people like them. They are currently under the Offers:

    --ZenSurveys
    --Survey Consensus Router

    The only thing I am not sure about these two is if they use surveys from other companies or their own surveys. If they are from other companies we already work with directly, you will get paid less than if you take them through the direct ones.

    I also met with a couple of new companies in New York this week so we may begin testing those soon.
    I just tried and I got the same message on both again. Maybe its just me, I had it one day this week let me get into a survey but like you did not quality. I will see if anyone responds to this and see what they have to say.

    Jtowner
    Jtowner

  5. #5
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    4,065

    Default

    Quote Originally Posted by jtowner View Post
    I just tried and I got the same message on both again. Maybe its just me, I had it one day this week let me get into a survey but like you did not quality. I will see if anyone responds to this and see what they have to say.

    Jtowner
    I am at work, will try tonight and see what happens and post.
    Not much else to try getting kicked out of close to 99% of the ON's on my list so should have time to try AMP/MTC later

  6. #6
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Johnstown Pa
    Posts
    1,740

    Default

    Quote Originally Posted by SCard View Post
    I am at work, will try tonight and see what happens and post.
    Not much else to try getting kicked out of close to 99% of the ON's on my list so should have time to try AMP/MTC later

    Thanks Scard but it may be me, I got a new desktop this week, when I tried from my smartphone I can get into it, tried my laptop can get in. My old desktop no problem. I checked all the settings, no different than laptop, tried in chrome, torch, firefox and ie all the same reply. I am thinking its this new computer, but not having any other issues with any other surveys. Still trying to figure it out.

    Jtowner

    I completed MTC using my laptop and it credit. I have no clue why or how to fix this new desktop, that has to be the reason. Its a Windows 10, just like my one I converted from Windows 7 to 10. It all used the same IP address, so that is not the issue or me being blocked. I am pretty good with figuring computers out, so far today I am stumped.

    Jtowner
    Last edited by jtowner; 08-15-2018 at 04:24 PM.
    Jtowner

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •